Klein beginnen, Groot denken

Internetmarketing

Strategische focus

Wij achterhalen specifieke klantvragen en vinden een oplossing.

Conversiegericht

Door slim gebruik te  maken van jouw kennis en ervaring.

Uniek proces

User Centered Thinking, de eindgebruiker staat centraal.

Waar wij goed in zijn

Zoekmachine Optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie

Jouw bedrijf heeft geïnvesteerd in een mooie website, maar wanneer jij via een zoekmachine probeert de website te bezoeken staat hij niet tussen de resultaten op de eerste pagina’s. Hierdoor is je website bijna onvindbaar en dat levert weinig op. Wij helpen je met onderstaande diensten aan een betere plek in de organische zoekresultaten. 

Basis SEO inrichting voor alle zoekmachines

Afgestemd op jouw markt en doelgroep

Maandelijks een overzichtelijke rapportage

Converterende website

Converterende website

Geen dertien in een dozijn maar een volledig unieke en bovenal converterende website. Vooraf bepalen we de doelen en hoe we deze gaan halen. Meer verkopen, telefoontjes of downloads, alles kan. We stemmen de gehele website hier op af. Dit doen we met marketing en psychologie gerelateerde kennis. Verleiden, beïnvloeden, overtuigen en verkopen.

Direct zoekmachine geoptimaliseerd

Toegepaste psychologische kennis

Snel en veilig

Online adverteren

Online adverteren

Met online adverteren kan je je zeer specifiek op een bepaalde doelgroep richten. Wij helpen je hierbij. In korte tijd genereer je verkeer naar je website of Social media. Maar aan verkeer alleen heb je niks. Het draait om relevant verkeer tegen lage kosten. Online adverteren is een vak apart waar de slagingskans het grootst is met een effectieve strategie.

Zoekmachine & Social Media adverteren

Gedetailleerd vooronderzoek

Gegarandeerd succes

Weer een marketingbureau…

…. met een paar handige jongens die je zorgeloos veel geld opleveren.

Waarschijnlijk gaat er ook bij jou direct een belletje rinkelen dat dit in 99 van de 100 gevallen te mooi is om waar te zijn. Want wie wil dat nou niet? Een succesvolle onderneming waar de opdrachten binnen stromen alleen door online effectief te werk te gaan. Tegenwoordig zijn er talloze marketingbureaus die suggereren het gouden ei gevonden te hebben waarmee ze jouw onderneming (nog) succesvol(ler) maken. 

Helaas, dit kunnen (en willen) we je op voorhand niet beloven. Wat we wel beloven is dat wij samen met jou de juiste conversiegerichte stappen kunnen zetten in de online rimboe die het internet heet. Met onze User Centered Thinking aanpak signaleren wij jouw groeipotentie. Soms is de conclusie dat wij hierbij niet kunnen helpen, dit zullen we dan ook zeker aan je vertellen. Maar mochten wij voldoende groeipotentie signaleren dan gaan we er samen alles aan doen om dit volledig te benutten. Om een beeld te geven van jouw huidige Online Marketing situatie bieden wij tijdelijk een gratis Quick Scan aan. Klein beginnen, groot denken. Een succesvolle (online) strategie begint met hapklare user stories. Nieuwsgierig geworden?

Zeker een aanrader!

User-Story heeft in korte tijd een complex project voor de Engelse markt op een aantrekkelijke manier gebouwd. Bij User Story heeft men duidelijk veel ervaring met het bouwen van websites en een goede online marketing strategie. De samenwerking verloopt uitermate soepel en klantvriendelijk. User Story is zeker een aanrader!

Milieustraten

Henk Kaskens

Meer regionale bekendheid

User Story heeft voor ons de website en het logo in een nieuw jasje gestoken en houdt onze LinkedIn- en Facebookpagina up-to-date. Hierdoor bereiken wij op een mooie manier een breder publiek wat weer ten goede komt aan ons klantenbestand en regionale bekendheid. Eerst waren dit zaken die (te) weinig aandacht kregen maar er nu netjes uitzien User Story!

Installatiebedrijf

Robert-Jan Loeffen

Snel van 0 naar 100 klanten

User Story helpt mij bij het opzetten van mijn business. Zowel online- als offline staan ze mij bij en door de persoonlijke coaching verwacht ik snel een uitgebreid klantenbestand te hebben voor mijn personal training en bootcamp! Ze helpen mij bij het design van mijn logo, flyers en posters. Ik word ook ontzettend geholpen bij bepaalde marketingstrategieën.

Personal Coaching

Coen Spierings