Klein beginnen, Growth denken

Groei

Gegarandeerd resultaat

Op termijn toont de data het resultaat.

Zoekmachine

Alle zoekmachines

Google, Yahoo of Bing, wij verzorgen je vindbaarheid.

Doelgroep

Focus op jouw doelgroep

Vindbaar zijn en gevonden worden door de juiste mensen.

User Story Wave

Verschillende technieken

Lokale resultaten geboekt

Zoekwoord optimalisaties

Geen cent uitgeven aan advertenties…

…. en toch nieuwe betalende websitebezoekers.

Wij zijn Falko en Bart, twee jonge en gedreven ondernemers die je hier graag bij helpen. Je website kan nog zo mooi en informatief zijn, zonder de juiste bezoekers behaal je weinig rendement. Voor veel bedrijven kan de online vindbaarheid de basis zijn voor een toekomstbestendige onderneming. Echter, wij zien het vaak voorbij komen. Websites met een groot aantal bezoekers maar weinig concreet resultaat. Samen met jou kunnen wij dit veranderen. Door te onderzoeken wie jouw doelgroep is, wat hun interesses zijn, waar zij naar zoeken en  hoe we de juiste snaar kunnen raken, komen er alleen nog maar relevante bezoekers naar de website. Bezoekers die uiteindelijk over gaan tot jouw conversiedoel.

Van schommelen op de basisschool, naar stiekem snoep halen in de pauze op de middelbare school en data analyse/marketingprojecten uitvoeren op de hogere school richten we ons nu volledig op het helpen en online ontzorgen van mede-ondernemers. Ons doel is om iedere ondernemer te enthousiasmeren over marketing en innovatie, net zoals wij dat zelf zijn.

Wanneer wij eenmaal afspraken met je hebben gemaakt stoppen we pas wanneer je tevreden bent. Zo niet, vinden we altijd samen een passende oplossing. Succes gegarandeerd! Om je een beeld te geven van wat we voor je kunnen betekenen maken wij (zolang de voorraad strekt) graag een gratis Quick Scan voor je. Hier hoef je niks voor te doen. Via onderstaande knop vraag je dit aan. Tot snel!

Websitebezoekers waar je wat aan hebt!

Technische SEO

Het verbeteren van jouw website door middel van technische SEO. Wij zorgen ervoor dat jouw website gebruiksvriendelijk en snel is.

Lokale SEO

Lokaal gevonden worden met jouw bedrijf. Wij optimaliseren jouw online aanwezigheid voor zoekopdrachten uit de regio.

Conversie optimalisatie

Het maximale halen uit je websitebezoekers. Aantallen vertellen weinig over je succes. Wij zetten de bezoekers aan tot actie.

Unieke content

Informeren en amuseren. Dat is waar het om draait. Met begrijpelijke en nuttige content laten de zoekmachines jou vaker naar voren komen. 

Linkbuilding

Linkbuilding

Wil je beter zichtbaar worden in jouw branche dan zijn sterke links naar jouw website onmisbaar. Geen wij van Wc-eend adviseren Wc-eend meer.

Social Media Optimalisatie

Vindbaar zijn op Social Media? Wij kennen de klappen van zweep en weten aan welke knoppen we moeten draaien voor succes op Social Media.

  • 84% 84%

van de 50 Quick Scans zijn al verstuurd!

Online Vindbaarheid Boost

Direct jouw online vindbaarheid een zichtbare boost geven?

Gebruiksvriendelijker en technisch geoptimaliseerd voor de dag komen?

Jouw concurrenten een stap voor zijn?

Vraag dan direct de mogelijkheden van onze Online Vindbaarheid Boost aan!  Aan de hand van jouw marktkennis optimaliseren wij jouw SEO om direct gevonden te worden op relevante zoektermen. Wie houdt er nou niet van relevant organisch verkeer? Wij in ieder geval wel! Je zult er geen spijt van krijgen. 😉

Niet tevreden? Wij garanderen door te gaan tot je dat wel bent! 

FAQ Zoekmachine Optimalisatie

Veelgestelde vragen SEO

Waarom zoekmachine optimalisatie (SEO)?

Heel wat informatie over het hoe, wat en waarom van SEO heb je al op deze pagina kunnen vinden. Om deze vraag te beantwoorden kunnen we heel kort zijn: Meer kwalitatieve (onbetaalde) bezoekers = Meer leads = Meer klanten = Meer winst (als je dit allemaal goed aanpakt te minste). SEO staat bekend om zijn langdurige ROI mogelijkheden. Vraag een gratis Quick Scan aan voor advies.

Is dat veel werk, SEO?

Mensen lijken niet altijd op voorhand te weten dat zoekmachine optimalisatie een arbeidsintensieve online marketing strategie is. Het grootste gedeelte van onze werkzaamheden bestaan hierbij uit zoekwoorden onderzoek, technische analyse, content (her)schrijven, content verrijken, data analyse en bijsturing.

Hoeveel kost Zoekmachine Optimalisatie (SEO)?

Daarover gaan we graag met je om de tafel (een digitale handdruk is natuurlijk ook mogelijk). Wij bieden geen vaste pakketten of doorsnee Quick Wins aan. Samen met jou bepalen we concrete doelstellingen en bepalen wat er voor nodig is om deze te behalen. In overeenstemming met jou hangen we hier vervolgens een prijskaartje aan. Natuurlijk weten wij dat jij een maximaal rendement wil.

Kunnen jullie de eerste plek in Google garanderen?

Ja dat zouden we kunnen doen. Maar dan zouden we liegen. Garantie voor plek 1 zullen we je niet geven. Wij garanderen daarentegen wel dat we er met een mix van de juiste tools en kennis alles aan doen om je zo hoog mogelijk te krijgen. Dit begint met kleine stapjes, maar uiteindelijk zal je merken dat je toch vaak op plek 1 terecht komt. Win-win.

Bieden jullie ook unieke SEO diensten aan?

Zeker, dit is continu in ontwikkeling. Veel mensen denken bijvoorbeeld dat Bing de tweede grootste zoekmachine is. Maar na Google zoeken de meeste mensen op Youtube. Wij voeren ook ‘SEO’ optimalisaties uit op platformen als Youtube en LinkedIn. Hiermee kan jij de concurrentie een stap voor zijn.

Wat kan ik allemaal verwachten bij Zoekmachine Optimalisatie (SEO)?

Natuurlijk dat je veel gemakkelijker kan worden gevonden door jouw doelgroep. Welke strategie in jouw situatie het meeste effect heeft zullen we eerst analyseren. Wij bieden onder andere techniek optimalisatie, content optimalisatie en linkbuilding aan.

Klaar voor de start?

Direct een offerte aanvragen