WKerst User Story

De actie is afgelopen, de winnaars worden binnenkort bekend gemaakt.

Wat leuk dat je mee wil spelen met onze WKerst actie. Het is natuurlijk uniek dat het WK Voetbal 2022 en kerst bijna tegelijk plaatsvinden. Wil jij even je aandacht verleggen in de rust van een WK-wedstrijd of tijdens ‘familieverplichtingen’ met kerst? Speel Flappy ball op deze pagina en win!

Stel je reactievermogen op de proef en doe zo vaak mee als je wil. Het is heel simpel. Registreer jezelf hieronder, verbreek de highscore en maak kans op een cadeaukaart van 10, 25 of 50 euro. Sta jij op Tweede Kerstdag, 26 december 2022 om 18:00 uur in de top drie? Dan val je direct in de prijzen. Niet meespelen? Bekijk dan wat Bart daar van vindt.

TIP: Kies een herkenbare gebruikersnaam zoals je voor- en achternaam.

Klik hier voor extra informatie.

 

Dit kan je winnen

Bol cadeaukaart User Story

.

.

25 euro

.

.

.

.

50 euro

.

.

10 euro

.

Op de hoogte blijven?

Wij zijn wekelijks actief op social media met diverse leuke en informatieve posts. Ontdek samen met ons de wereld van Growth Marketing en Innovatie. Daarnaast ben je zo als eerste op de hoogte van acties zoals op deze pagina.

Maar bovenal wensen wij je

FAQs Winactie

Hoe werkt Flappy ball?

Simpel. Beweeg de bal over het parcour door op je scherm te klikken en voorkom dat je tegen een doelpaal botst. Dit spel draait om timing en focus. Het passeren van iedere doelpaal is één punt waard. Vragen? Neem dan contact met ons op en wij helpen je graag.

Kan ik alle drie de prijzen winnen?

Nee, er kan maar één prijs per persoon worden gewonnen. Dat geeft iedereen een kans.

Waar moet mijn gebruikersnaam aan voldoen?

Het heeft onze voorkeur dat je je voor- en achternaam gebruikt. Dat maakt alles gemakkelijker. Wil je liever anoniem meespelen dan kan dat natuurlijk ook. Vul dan een andere gebruikersnaam in.

Waarom moet ik mijn e-mail invullen?

Alleen met een geldig e-mailadres kunnen we zorgen dat je jouw dikverdiende prijs ook echt ontvangt.

Wanneer hoor ik of ik gewonnen heb?

Uiterlijk in de week van 9 januari nemen wij contact op met de winnaars.

Kan ik meerdere keren meespelen?

Je kunt zo vaak meespelen als je wil. Gebruik daarvoor wel een unieke gebruikersnaam en vul je e-mailadres in. Je hoogste score is geldig. Daarnaast kan je natuurlijk ook ingelogd blijven. Wel zo makkelijk! Dit werkt alleen wanneer je niet in een privé tabblad (incognito) bent ingelogd.

Heb je bij de eerste keer meespelen je voor- en achternaam gebruikt? Kies dan voor dezelfde gebruikersnaam maar voeg er een cijfer aan toe. Je beste deelname zal blijven staan.