Klein beginnen, Growth denken

Adverteren User Story
rendement

Hoog rendement

Door onze analyses haal jij meer uit je geïnvesteerde budget.

Converterende displays

Wij achterhalen waar jouw doelgroep graag op klikt.

Niks is te gek

Kennis over alle online adverteer mogelijkheden.

User Story Wave

Succesvolle campagnes

Displays ontworpen

Vertoningen

Ben je concurrenten een paar stappen voor….

…. door converterende online advertenties.

Wij zijn Falko en Bart, twee jonge en gedreven ondernemers die je hier graag bij helpen. Iedere onderneming heeft afnemers nodig van haar producten/diensten. Het bereiken van de juiste doelgroep is in veel gevallen moeilijker dan het in eerste instantie lijkt. Je hebt een website maar potentiële klanten bezoeken altijd eerst een concurrent. Dat kan verleden tijd zijn. Op basis van jouw marktkennis kunnen we achterhalen wie jouw doelgroep is en waar/hoe zij op het internet te bereiken zijn. Vervolgens stemmen we samen af welke doelen je hebt. Aan de hand van al deze informatie weten wij wat de meest geschikte kanalen zijn, ontwikkelen advertenties die jouw doelgroep aanspreken en lanceren jouw advertentiecampagne!

Van schommelen op de basisschool, naar stiekem snoep halen in de pauze op de middelbare school en data analyse/marketingprojecten uitvoeren op de hogere school richten we ons nu volledig op het helpen en online ontzorgen van mede-ondernemers. Ons doel is om iedere ondernemer te enthousiasmeren over marketing en innovatie, net zoals wij dat zelf zijn.

Gedurende de looptijd van jouw campagnes analyseren we het effect en stellen waar nodig bij om een optimaal resultaat op je geïnvesteerde budget te behalen. Om een beeld te geven van jouw huidige Online Marketing situatie bieden wij tijdelijk een gratis Quick Scan aan. Nieuwsgierig geworden? Vraag hieronder de Quick Scan aan.

Unieke online campagnes waar jouw doelgroep op klikt!

Altijd vindbaar

Door jouw advertentiecampagne op de juiste manier in te stellen ben je altijd vindbaar in zoekmachines. Dat regelen wij voor je!

Inzicht in resultaten

Bij ons heb je de mogelijkheid om altijd én overzichtelijk inzicht te hebben in de campagneresultaten. 

Retargeting

Hiermee blijf je jouw potentiële klanten continu bereiken met passende advertenties, verspreid over het gehele internet. 

Converterende tekst advertenties

Alles onder een dak

Van converterende tekstadvertenties tot visueel aantrekkelijke videoadvertenties en displays. Wij helpen je graag.

Strategische marketing

Strategische marketing

Wij zorgen er voor dat je niet blind begint met het inzetten van online adverteren, maar aan de hand van een effectieve strategie.

Relevantie ten top

Bereik alleen relevant verkeer. Focus op bezoekers met een grote kans om te converteren op jouw website.

  • 84% 84%

van de 50 gratis Quick Scans zijn al verstuurd!

Online adverteren pakket

Wil jij extra inkomsten genereren?

Wil jij alleen maar relevant verkeer?

Wil jij direct bovenaan staan in Google?

Dan is het online adverteren pakket van User Story de beste en meest strategische optie! Jij profiteert van onze jarenlange ervaring en marketingkennis. Als commercieel economen krijgen wij energie van het benutten van jouw groeipotentie. Je zult er geen spijt van krijgen. 😉

Samen optimaliseren we het rendement uit iedere investering. Succes gegarandeerd!

FAQ

Veelgestelde vragen adverteren

Waarom zou ik online adverteren?

Wij stellen voor om eerst even alle voordelen die je op deze pagina kan vinden goed door te nemen. Ben je nog niet overtuigd? Met online adverteren geef jij jouw potentiële klanten de kans om je te leren kennen. Klanten die je anders nooit zou bereiken.

Zorgt online adverteren altijd voor meer klanten?

100% zeker. Echter is dit wel afhankelijk van hoe je het aanpakt. Een effectieve strategie en het inzetten van de juiste marketing en psychologie maken het verschil. Je bereikt onbenut marktpotentieel, en door het inzetten advertenties zullen meer mensen jouw onderneming kennen. Zowel op de korte als lange termijn resulteert dit in meer klanten.

Hoe gaat mijn online advertentie er uit zien?

Daar is niet één alomvattend antwoord op te geven. De ene doelgroep is de andere niet. Daarnaast is het ook belangrijk om dicht bij jouw eigen onderneming en kernwaarden te blijven. De advertenties moeten namelijk de identiteit van je bedrijf vertegenwoordigen. Dat neemt niet weg dat een beetje creativiteit van onschatbare waarde kan zijn. Een opvallende advertentie, met de juiste boodschap, die uitnodigt om op te klikken, heeft het meeste effect. Onze tip: laat je vooral adviseren over de mogelijkheden.

Ik wil alleen lokaal gevonden worden, kan dat?

Een van de voornaamste voordelen van online adverteren is dat je dit extreem gericht kan targeten op jouw doelgroep en persoonlijke wensen. Kortom, dit is zeker haalbaar met online adverteren. De kansen op lokale invloed zijn oneindig.

Wat kost online adverteren?

Dit kan al vanaf enkele tientallen euro’s. Het hangt allemaal af van jouw doelstellingen en het profiel van de doelgroep. Ook het type advertentie en de looptijd zijn van groot belang. Maar natuurlijk draait het niet om de kosten maar om wat het oplevert. Door continu te meten en te optimaliseren behalen we een maximaal rendement op de investering.

Waarom zou ik online adverteren via User Story?

Bij deze vraag kunnen wij gemakkelijk de loftrompet voor onszelf opsteken, maar de beste manier is om dit te horen van onze tevreden klanten. Daarom brengen wij je graag in contact met andere ondernemingen die wij naar een hoger level hebben getild met onze online adverteren strategie. Onze kracht is de persoonlijke aandacht voor iedere klant, de unieke converterende content, gedreven door data en feiten en bovenal de onuitputtelijke passie voor het online marketing vak.

Klaar voor de start?

Direct een offerte aanvragen