Focus op Growth Marketing

Groei

Slimmer, niet duurder

Kies voor efficiënte, snelle en impactvolle marketing.

Zoekmachine

Volledige funnel

Benut kansen over de volledige breedte van de funnel.

Doelgroep

Data-gedreven

Stuur bij en presteer door real-time inzicht in alle data.

User Story Wave

Experimenten uitgevoerd

Kanalen gevalideerd

Succesverhalen

Je kan groeien…

… als je maar de juiste stappen zet.

Om erachter te komen wat de juiste stappen zijn is Growth Marketing dé #1 manier. Growth Marketing is snel, data-gedreven en met een hoog rendement. De gedachtegang achter onze aanpak is dat er wordt geëxperimenteerd in de gehele klantreis/funnel. Daarbij gebruiken we de ‘AAARRR’ funnel. Hierbij wordt jouw organisatie opgeknipt in verschillende onderdelen om een helder beeld van de klantreis te kunnen schetsen. Zo leren we hoe gebruikers zich gedragen vanaf het eerste contactmoment, tot het daadwerkelijk afronden van jouw conversiedoel. Op basis van gebruikersdata komen we tot inzichten als; waar haken gebruikers af? waar slaan ze op aan?

Alle experimenten worden opgebouwd middels vooraf geformuleerde, op data gebaseerde, hypotheses en experiment sheets. Zowel voor de vraag- als de aanbodzijde. Tegelijkertijd helpen de experimenten bij het verzamelen van waardevolle inzichten over de doelgroep, de propositie, geschikte kanalen en de kosten die daar tegenover staan. Kortom, groei snel en verzamel waardevolle inzichten op hetzelfde moment.

Om je een beter beeld te geven van onze Growth Marketing aanpak nodigen wij je graag uit om een Gratis Quick Scan aan te vragen. De uiteindelijke rapportage zal persoonlijk worden toegelicht door een van onze Growth Marketeers. Aanvragen kan via onderstaande knop.

Groei en krijg inzicht in de gehele funnel

Luister naar de klant

Growth Marketeers luisteren naar de klant en nemen klantfeedback mee bij iteraties.

icon-business

Benut de volledige funnel

Growth Marketeers kijken door de ‘T-vorming’ naar de volledige funnel.

Werk slimmer

Growth Marketeers werken slimmer in plaats van duurder. Doe er je voordeel mee.

Denk out-of-the-box

Growth Marketeers vinden out-of-the-box creatieve oplossingen voor jou!

Linkbuilding

Werk data-gedreven

Growth Marketeers zijn het schoolvoorbeeld van data-gedreven werken.

icon-doelgroep

Zorg voor structuur

Growth Marketeers werken gestructureerd en gefocust.

Er zijn nog gratis Quick Scans beschikbaar.

Growth Marketing Kick-Off

Direct structuur brengen aan je marketingaanpak?

Inzicht in verbeterpunten en kansen?

Jouw concurrenten een stap voor zijn?

Plan een Growth Marketing Kick-Off in. Tijdens een videocall van ongeveer 1 uur inventariseren we waar je staat, jouw wensen en specifieke behoeftes van je doelgroep. Op basis van deze inzichten ontvang je een roadmap naar marketingsucces. Niet de oplossing voor jou? Even goede vrienden. Maar hebben we je ogen geopend en wil je samen met ons de juiste stappen zetten? Leuk! Je zult er geen spijt van krijgen. 😉

Niet tevreden? Wij garanderen door te gaan tot je dat wel bent! 

FAQ Zoekmachine Optimalisatie

Veelgestelde vragen Growth Marketing

Waarom Growth Marketing?

Laten we daar even over bellen 073 78 204 78. Onze Growth Marketeers vertellen je er graag alles over. Bijvoorbeeld dat Growth Marketing kijkt naar de volledige funnel. Daarnaast werkt het snel, data-gedreven en met een hoog rendement. Met Growth Marketing kom je tot inzichten waar je op korte- en lange termijn veel waarde uit zal halen.

AAARRR Funnel, wat is dat?

Onze ‘handleiding’ om structuur te brengen aan de online marketing jungle. De AAARRR-funnel of Pirate Funnel deelt verschillende lagen op in zes of meer stappen om zo bottlenecks en kansen te vinden. Dit is een goed uitgangspunt voor Growth Marketing.

De originele AAARRR-funnel bestaat uit:
• Awareness – Hoeveel mensen bereik je met marketing?
• Acquisition – Hoeveel mensen bezoeken je website?
• Activation – Hoeveel mensen nemen de eerste stap?
• Retention – Hoeveel mensen komen terug of kopen opnieuw?
• Revenue – Hoeveel mensen kopen (en welke kwantiteit)?
• Referral – Hoeveel mensen refereren vrienden/kennissen naar je bedrijf?

Hoelang duurt een Growth Marketing traject?

In een ideaalscenario is Growth Marketing een langlopend traject (lees minimaal 1 jaar) met één overkoepelend lange termijn doel en tussentijdse korte termijn doelen. Gelukkig is Growth Marketing vanwege het ‘snelle kleinschalige karakter’ al mogelijk bij een periode vanaf drie maanden. Kortom, waar wacht je nog op? 

Wat heb ik wanneer Growth Marketing klaar is?

In het kort levert Growth Marketing waardevolle inzichten op voor je onderneming over de gehele breedte van de funnel. Je ontdekt waar groeikansen zitten en hoe deze te benutten. Je ontdekt welke kanalen werken en welke niet. En je weet hoe je jouw product of dienst optimaal kan laten groeien. Growth Marketing kan doorgaan zolang de onderneming de groei aankan. Desnoods via een uitbreiding met recuitment experimenten om de druk op te kunnen vangen.

Wat is er voor nodig om te kunnen starten?

Hierin proberen wij steeds verder te komen. Veel mensen denken bijvoorbeeld dat Bing de tweede grootste zoekmachine is. Maar na Google zoeken de meeste mensen op Youtube. Wij voeren ook ‘SEO’ optimalisaties uit op platformen als Youtube en LinkedIn. Hiermee kan jij de concurrentie een stap voor zijn.

Ben ik er zelf ook veel tijd aan kwijt?

Daar maken we vooraf duidelijke afspraken over. Alle samenwerkingsvormen zijn mogelijk.

Kies de succesformule

Direct een offerte aanvragen