Klein beginnen, Growth denken

Websitebouw
Gesprek

Kost weinig tijd

Eén goed gesprek over jouw motivatie is voldoende.

Tevredenheid

100% tevreden

Voordat jij tevreden bent stoppen wij niet.

Markt

Speciaal voor jouw markt

User Centered Thinking, de eindgebruiker staat centraal.
User Story Wave

Conversie strategieën

Strategische sessies

Opgeloste klantvragen

Geen omkijken naar jouw website…

…. en toch nieuwe betalende klanten.

Wij zijn Falko en Bart, twee jonge en gedreven ondernemers die je hier graag bij helpen. Een nuttige en converterende bedrijfswebsite is de basis van een toekomstbestendige en professionele onderneming. Bij ons draait het niet om strak design, de mooiste visuals en de meest gelikte uitstraling. Het toepassen van marketing en psychologie, dat is wat een nuttige website onderscheid van de rest. Samen bepalen wij jouw doel en richten de website volledig in om dit doel te behalen. Of je nu wil dat (potentiële) klanten contact met je opnemen, een product van je kopen of je gratis E-book downloaden, wij behalen het doel.

Van schommelen op de basisschool, naar stiekem snoep halen in de pauze op de middelbare school en data analyse/marketingprojecten uitvoeren op de hogere school richten we ons nu volledig op het helpen en online ontzorgen van mede-ondernemers. Ons doel is om iedere ondernemer te enthousiasmeren over marketing en innovatie, net zoals wij dat zelf zijn.

Wanneer wij eenmaal afspraken met je hebben gemaakt stoppen we pas wanneer je tevreden bent. Zo niet, vinden we altijd samen een passende oplossing. Succes gegarandeerd! Om je een beeld te geven van wat we voor je kunnen betekenen maken wij (zolang de voorraad strekt) graag een gratis voorbeeldontwerp voor je. Hier hoef je niks voor te doen. Via onderstaande knop vraag je dit aan. Tot snel!

Zeker een aanrader!

User Story heeft in korte tijd een complex project voor de Engelse markt op een aantrekkelijke manier gebouwd. Bij User Story heeft men duidelijk veel ervaring met het bouwen van websites en een goede online marketing strategie. De samenwerking verloopt uitermate soepel en klantvriendelijk. User Story is zeker een aanrader!

Constructie & Milieu

Henk Kaskens

Niets is te moeilijk!

User Story heeft de website voor mijn bedrijf ontworpen. Een sterk punt van hen is de tijd en de rust die ze nemen om aan de wensen van de klant te voldoen. Niets is te moeilijk! Ik had duidelijke ideeën in mijn hoofd over mijn website, die zij omgezet hebben naar een converterende website. De kracht van User story is goed en gericht luisteren naar de klant. Ik krijg nu veel aanvragen!

Energetisch werk

Laura Grüntjens

Snel van 0 naar 100 klanten.

User Story helpt mij bij het opzetten van mijn business. Zowel online- als offline staan ze mij bij en door de persoonlijke coaching verwacht ik snel een uitgebreid klantenbestand te hebben voor mijn personal training en bootcamp! Ze helpen mij bij het design van mijn logo, flyers en posters. Ik word ook ontzettend geholpen bij bepaalde marketingstrategieën.

Personal Coaching

Coen Spierings

Wij garanderen succes! Ontdek de voordelen.

Conversie

Focus op conversie

De aandachtspanne van bezoekers wordt steeds korter. Jouw toekomstige website voorkomt afleidingen en behaalt je doelen.

Neuromarketing

Neuromarketing technieken

Effectieve marketing en psychologie gaan hand in hand. Voor jou zetten wij deze kennis en technieken zorgvuldig in.

Marketingfunnels

Een volautomatische funnel waarmee je de customer journey automatiseert. Klinkt goed! Wij helpen je hierbij.

Hypertargeting

Het ontdekken van jouw ideale bezoeker én klant. Richt de website op hen en zie hoe effectief een website kan zijn.

100% tevredenheid

Stoppen bij oplevering? Natuurlijk niet. Voor jou gaan we door tot we allebei volledig tevreden zijn. Zo niet, dan vinden we de juiste oplossing.

Geen voorkennis nodig

Wij nemen alles voor je uit handen. Je hebt geen marketingkennis nodig. Ons doel is behaald wanneer jij enthousiast bent geworden over marketing.

 • 79% 79%

van de 100 gratis voorbeeldontwerpen zijn al verstuurd!

Converterende website

Wil jij meer betalende klanten?

Wil jij een professionele online aanwezigheid?

Wil jij weinig tijd besteden aan jouw website?

Dan is een converterende website van User Story de beste en meest persoonlijke optie! Er is geen voorkennis nodig. Jij profiteert van onze jarenlange ervaring en marketingkennis. Als commercieel economen krijgen wij energie van het benutten van jouw groeipotentie. Je zult er geen spijt van krijgen. 😉

Niet tevreden? Wij garanderen door te gaan tot je dat wel bent! 

FAQ

Veelgestelde vragen websites

Wat is een converterende website?

Een website die anders is dan anderen. Waar wij webdesign vaak de focus ligt op de mooiste visuals en de meest strakke designs focust een converterende website zich op iets anders. Het bereiken van jouw specifieke doel. Of je nu wil dat iemand informatie aanvraagt via je website, een aankoop plaatst of een andere commercieel interessante actie uitvoert, jouw website stuurt mensen naar dit doel (en natuurlijk ziet het er nog steeds goed uit 😉).

Waarom zou ik mijn website door jullie laten maken?

Waarom niet? Nee, even zonder dollen. Hiervoor kunnen wij erg veel redenen opnoemen. Maar de belangrijkste reden is omdat wij voor jouw concurrentievoordeel realiseren. Een samenkomst van marketing, psychologie en data-analyse is ons geheim. Meer redenen weten? Lees deze pagina goed door of bel ons. Natuurlijk leveren wij ook snelle hosting, beveiliging en onderhoud. Dit is voor ons vanzelfsprekend.

Hoe snel is mijn website klaar?

Dat ligt ook een beetje aan jezelf. Wij streven er naar om binnen twee weken een volledige website op te leveren. Maar ieder project is natuurlijk maatwerk en vraagt iets anders. Daarnaast kunnen wij niet zonder jouw marktkennis en ervaring. Wanneer je deze kenbaar hebt gemaakt gaan wij aan de slag.

Ben ik veel tijd kwijt aan mijn website?

Nee, wij nemen alles voor je uit handen. Dit is natuurlijk wel afhankelijk van jouw wensen en budget.

Moet ik zelf teksten en afbeeldingen aanleveren?

Ja, jij bent de expert van jouw eigen markt. Je ontvangt een gebruiksvriendelijk formulier van ons waar je heel gemakkelijk alle benodigde informatie kan toevoegen. Kloppen jouw teksten niet helemaal met wat de welbekende zoekmachines belangrijk vinden? Wij optimaliseren het voor je. Hetzelfde met de afbeeldingen. Daarnaast hebben wij een aantal partners die graag foto’s komen schieten voor op jouw website tegen een aantrekkelijke prijs.

Wat zit er allemaal bij mijn converterende website?

Alles wat een goede website nodig heeft. SSL beveiliging, onderhoud, hosting, domeinnaam, gegevensbescherming, zoekmachine optimalisatie en nog veel meer. Daarnaast bieden wij extra opties die jou nog meer helpen bij het behalen van concurrentievoordeel.

 

 • Datarapportages en bijbehorend advies
 • Retargeting
 • Online adverteren
 • Social campagnes
 • Linkbuilding
 • Technische optimalisatie
 • Contentcreatie
 • Strategische marketing
 • Conversie optimalisatie
 • Innovatieprojecten

Klaar voor de start?

Direct een offerte aanvragen